ok. 30 min. często obracając i posypując przyprawą.<br>Życzymy smacznego!<br>Więcej ciekawych przepisów znajdą Państwo na stronie: www.kmis.pl<br><name type="org">KAMIS</> PRZYPRAWY S.A., Stefanowo, ul. Malinowa 18/20, 05-522 Wólka Kosowska</><br><div type="advert" sub="food"><br>z <tit>Bellą</><br>TANIO I SMACZNIE<br>Dla całej rodziny<br>OBIADY z 10 zł<br><gap><br>Rolada cielęca<br>(Z JAJKIEM I KAPARAMI)<br>Produkty n 6 porcji:<br>1,5 kg górki cielęcej, 3 jajka, 25 dag mielonej wieprzowiny, łyżka kaparów, szklanka bulionu warzywnego, cebula, ząbek czosnku, olej, sól, pieprz, bazylia<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANI:<br>1. Mięso rozbij i posmaruj olejem. Dopraw solą, pieprzem i bazylią. Jajka ugotuj na twardo. Posiekaj cebulę oraz czosnek.<br>2. Mielone