Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
n stolnicy i wycinaj krążki wielkości babeczek.
Aby owoce były lepiej widoczne, można zmienić smak i kolor glazury: np. czerwone owoce polać rozpuszczoną galaretką z porzeczek lub dżemem malinowym. Glazura będzie smaczniejsza po dodaniu kilku kropel soku z cytryny. Środek ciasteczek warto również posmarować grubą warstwą kremu czekoladowego i napełnić ananasami albo brzoskwiniami z puszki. Całość można ozdobić bitą śmietaną i listkami mięty.


ARROD
Pieprz ziołowy

Pieprz ziołowy jest mieszanką ziół i przypraw. Charakteryzuje się wysokimi i stałymi walorami zapachowymi i smakowymi. Doskonale nadaje się do przyprawiania wszystkich rodzajów pieczonych mięs, sosów, sałatek oraz zup. Używany w kuchniach całego świt, podnosi
n stolnicy i wycinaj krążki wielkości babeczek.<br>Aby owoce były lepiej widoczne, można zmienić smak i kolor glazury: np. czerwone owoce polać rozpuszczoną galaretką z porzeczek lub dżemem malinowym. Glazura będzie smaczniejsza po dodaniu kilku kropel soku z cytryny. Środek ciasteczek warto również posmarować grubą warstwą kremu czekoladowego i napełnić ananasami albo brzoskwiniami z puszki. Całość można ozdobić bitą śmietaną i listkami mięty.&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;ARROD&lt;/&gt;<br>Pieprz ziołowy <br>&lt;gap&gt;<br>Pieprz ziołowy jest mieszanką ziół i przypraw. Charakteryzuje się wysokimi i stałymi walorami zapachowymi i smakowymi. Doskonale nadaje się do przyprawiania wszystkich rodzajów pieczonych mięs, sosów, sałatek oraz zup. Używany w kuchniach całego świt, podnosi
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego