Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Pasta - czyli makarony z sosem lub farszem - to najwyborniejsze w smaku dania. Kojarzą się nam wprawdzie ze współczesnymi Włochami, ale historycy potwierdzają, że makaronem delektowali się już starożytni Rzymianie.
Jaka dowodzi przykład mieszkańców słonecznej Italii, pastę można jadać codziennie - nigdy się nie nudzi.
Co więcej, sprawdza się zarówno gdy chcemy błyskawicznie przyrządzić obiad, jak i gdy zamierzamy podjąć gości wytworną kolacją.
Smacznego!
VIVA LA PASTA
Teresa Capponi-Borawska pochodzi ze znakomitego włoskiego rodu i wykłada historię Włoch oraz dzieje włoskiej kuchni na Wydziale Italianistyki UW. Napisała cieszącą się wielkim powodzeniem bardzo osobistą książkę kucharską "Mój kuchni pachnąca bazylią". Jest szefem działu
Pasta - czyli makarony z sosem lub farszem - to najwyborniejsze w smaku dania. Kojarzą się nam wprawdzie ze współczesnymi Włochami, ale historycy potwierdzają, że makaronem delektowali się już starożytni Rzymianie.<br>Jaka dowodzi przykład mieszkańców słonecznej Italii, pastę można jadać codziennie - nigdy się nie nudzi.<br>Co więcej, sprawdza się zarówno gdy chcemy błyskawicznie przyrządzić obiad, jak i gdy zamierzamy podjąć gości wytworną kolacją.<br>Smacznego!<br>VIVA LA PASTA<br>&lt;div1 type="convers"&gt;Teresa Capponi-Borawska pochodzi ze znakomitego włoskiego rodu i wykłada historię Włoch oraz dzieje włoskiej kuchni na Wydziale Italianistyki UW. Napisała cieszącą się wielkim powodzeniem bardzo osobistą książkę kucharską "Mój kuchni pachnąca bazylią". Jest szefem działu
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego