Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Witold Karol Borowski
Tytuł: strona o książkach, fotografii, Bieszczadach, żółwiach i kulinariach
Rok: 2003
niektóre rybki akwariowe: danio, mieczyk, gupik.
Drobiazg:
żaby i ich kijanki, ślimaki w skorupkach np. winniczki (ślimaki bez skorup mogą być trujące), dżdżownice, świerszcze, rureczniki, larwy komarów, larwy mączniaka, rozwielitki.
Białko zwierzęce:
gotowane jajo kurze, biały ser (półtłusty lub chudy)

W żadnym wypadku nie wolno karmić: śliwkami, kapustą, pietruszką, selerem, cebulą, porem, papryką, rzodkiewką, roślinami strączkowymi (fasolą, grochem), rybami morskimi, mięsem wieprzowym, drobiem.
Strona będzie ukończona niebawem.

Zdrowie

Żółw to twardziel!
To prawda. Dzięki odporności na choroby i okaleczenia mogą dożyć sędziewgo wieku. Prawda, powtórzę raz jeszcze. Nie zmienia jednak faktu, iż to bardzo wrażliwe stworzonka. Może wydać się dziwnym, ale
niektóre rybki akwariowe: danio, mieczyk, gupik. <br>Drobiazg:<br>żaby i ich kijanki, ślimaki w skorupkach np. winniczki (ślimaki bez skorup mogą być trujące), dżdżownice, świerszcze, rureczniki, larwy komarów, larwy mączniaka, rozwielitki. <br>Białko zwierzęce:<br>gotowane jajo kurze, biały ser (półtłusty lub chudy)<br><br>W żadnym wypadku nie wolno karmić: śliwkami, kapustą, pietruszką, selerem, cebulą, porem, papryką, rzodkiewką, roślinami strączkowymi (fasolą, grochem), rybami morskimi, mięsem wieprzowym, drobiem.<br>Strona będzie ukończona niebawem.&lt;/&gt;<br><br>&lt;div&gt;&lt;tit&gt;Zdrowie&lt;/&gt;<br><br>Żółw to twardziel!<br>To prawda. Dzięki odporności na choroby i okaleczenia mogą dożyć sędziewgo wieku. Prawda, powtórzę raz jeszcze. Nie zmienia jednak faktu, iż to bardzo wrażliwe stworzonka. Może wydać się dziwnym, ale
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego