Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
w której za pomocą zaledwie jednego garnka i jednej patelni oraz prostych produktów i metod żeglarze nie obeznani ze sztuką kulinarną mogliby przyrządzić sobie coś co się nadaje do jedzenia a nie opychać się ciągle konserwantami i kiełbasą zwęglaną na ognisku.
Następne dwa przepisy Piotra nadesłane 28.08.2001
Zupa cebulowa- coś dla smakoszy
Z pewną taką nieśmiałością przedstawiam ten przepis. Jest to prawdopodobnie staropolski (właściwie chłopski a co za tym idzie powinien trafiać na królewskie stoły przepis na "coś" z niczego.
Przyrządzenie tej zupy jest trudne i łatwe zarazem. W głównej mierze zależy od cierpliwości, odporności na zapach cebuli i
w której za pomocą zaledwie jednego garnka i jednej patelni oraz prostych produktów i metod żeglarze nie obeznani ze sztuką kulinarną mogliby przyrządzić sobie coś co się nadaje do jedzenia a nie opychać się ciągle konserwantami i kiełbasą zwęglaną na ognisku.<br>Następne dwa przepisy Piotra nadesłane 28.08.2001 <br>Zupa cebulowa- coś dla smakoszy<br>Z pewną taką nieśmiałością przedstawiam ten przepis. Jest to prawdopodobnie staropolski (właściwie chłopski a co za tym idzie powinien trafiać na królewskie stoły &lt;symbol desc="emot"&gt; przepis na "coś" z niczego.<br>Przyrządzenie tej zupy jest trudne i łatwe zarazem. W głównej mierze zależy od cierpliwości, odporności na zapach cebuli i
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego