Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
sztucznych barwników.
Sposoby przygotowania
1. Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzać na małym ogniu 2-3 min. ciągle mieszając.
2. Otwarte opakowanie włożyć do garnka z wrzącą wodą. Podgrzewać na małym ogniu 2-3 min. ciągle mieszając zawartość opakowani.
3. Otwarte opakowanie włożyć do kuchenki mikrofalowej. Podgrzewać moc 750 W, czas 2 min.
Według kuchni domowej
Pyszny krupnik przygotowany z mięsa drobiowego, ziemniaków, kaszy jęczmiennej i aromatycznych przypraw na bazie tradycyjnych polskich receptur
Polecamy również zupy



DOBRE RADY
PRZEKĄSKA
SZASZŁYKI Z BARANINY

W misce dokładnie wymieszaj jogurt, kolendrę, gałkę muszkatołową i pozostałe przyprawy. Pokrój umyte mięso w niewielką kostkę i włóż
sztucznych barwników.<br>Sposoby przygotowania<br>1. Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzać na małym ogniu 2-3 min. ciągle mieszając.<br>2. Otwarte opakowanie włożyć do garnka z wrzącą wodą. Podgrzewać na małym ogniu 2-3 min. ciągle mieszając zawartość opakowani.<br>3. Otwarte opakowanie włożyć do kuchenki mikrofalowej. Podgrzewać moc 750 W, czas 2 min.<br>Według kuchni domowej<br>Pyszny krupnik przygotowany z mięsa drobiowego, ziemniaków, kaszy jęczmiennej i aromatycznych przypraw na bazie tradycyjnych polskich receptur<br>Polecamy również zupy<br>&lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;tit&gt;DOBRE RADY&lt;/&gt;<br>PRZEKĄSKA<br>SZASZŁYKI Z BARANINY<br>&lt;gap&gt;<br>W misce dokładnie wymieszaj jogurt, kolendrę, gałkę muszkatołową i pozostałe przyprawy. Pokrój umyte mięso w niewielką kostkę i włóż
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego