żaroodpornym wysmarowanym tłuszczem i zalej dwiema łyżkami śmietany wymieszanej z keczupem. Podlej odrobiną wody i wstaw naczynie do nagrzanego piekarnika na 10-15 minut. Roladki podawaj gorące z pieczywem. Są idealnym daniem na kolacje.<br>Zamiast kabaczka do przygotowania roladek równie dobrze możesz użyć cukinii lub bakłażana, najlepiej młodych.<br>RADA: plastry kabaczka przed smażeniem osącz z soku. Jeśli chcesz, by danie było delikatniejsze, zamiast kabaczka użyj cukinii.<br><tit>DOBRE RADY</><br>DESER<br>GALARETKA Z JABŁKAMI<br><gap> <br>Dla 6 osób, Przygotowanie: 30 min, 185 kcal<br>3-4 jabłka,<br>100 g suszonych śliwek,<br>0,3 szklanki łuskanych orzechów włoskich,<br>0,5 szklanki gęstego soku malinowego,<br>0,5