Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
wody i wstaw naczynie do nagrzanego piekarnika na 10-15 minut. Roladki podawaj gorące z pieczywem. Są idealnym daniem na kolacje.
Zamiast kabaczka do przygotowania roladek równie dobrze możesz użyć cukinii lub bakłażana, najlepiej młodych.
RADA: plastry kabaczka przed smażeniem osącz z soku. Jeśli chcesz, by danie było delikatniejsze, zamiast kabaczka użyj cukinii.
DOBRE RADY
DESER
GALARETKA Z JABŁKAMI

Dla 6 osób, Przygotowanie: 30 min, 185 kcal
3-4 jabłka,
100 g suszonych śliwek,
0,3 szklanki łuskanych orzechów włoskich,
0,5 szklanki gęstego soku malinowego,
0,5 szklanki wody,
20 g żelatyny,
cukier do smaku,
3-4 świeże śliwki, kawałek
wody i wstaw naczynie do nagrzanego piekarnika na 10-15 minut. Roladki podawaj gorące z pieczywem. Są idealnym daniem na kolacje.<br>Zamiast kabaczka do przygotowania roladek równie dobrze możesz użyć cukinii lub bakłażana, najlepiej młodych.<br>RADA: plastry kabaczka przed smażeniem osącz z soku. Jeśli chcesz, by danie było delikatniejsze, zamiast kabaczka użyj cukinii.<br>&lt;tit&gt;DOBRE RADY&lt;/&gt;<br>DESER<br>GALARETKA Z JABŁKAMI<br>&lt;gap&gt; <br>Dla 6 osób, Przygotowanie: 30 min, 185 kcal<br>3-4 jabłka,<br>100 g suszonych śliwek,<br>0,3 szklanki łuskanych orzechów włoskich,<br>0,5 szklanki gęstego soku malinowego,<br>0,5 szklanki wody,<br>20 g żelatyny,<br>cukier do smaku,<br>3-4 świeże śliwki, kawałek
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego