Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
ale to niech ocenią inni...
2. gulasz ten można spożywać z: chlebem (tak właśnie zrobiliśmy ale myślę, że także z makaronem, ziemniakami nawet ryżem (sprawdźcie, sam jestem ciekaw)
3. koszt (tradycyjnie) jest bardzo niski, chyba najdroższe tu jest piwo
4. do gulaszu można dodać np. pomidory, paprykę, marchewkę (radzę -nie krojoną ale tartą na grubej tarce), por itd.
5. gdyby z tego przepisu korzystali myśliwi niezbędne wydaje się dodanie kieliszka żubrówki
no to tyle - smacznego
rympal
Rizotto (wszystko na małym ogniu) nadesłane 20.09.2002.
Do głębokiego rondelka wrzucamy: posiekana cebule, boczek (mogą być nawet plastry), pokrojona paprykę (i wszystko to
ale to niech ocenią inni...<br>2. gulasz ten można spożywać z: chlebem (tak właśnie zrobiliśmy ale myślę, że także z makaronem, ziemniakami nawet ryżem (sprawdźcie, sam jestem ciekaw)<br>3. koszt (tradycyjnie) jest bardzo niski, chyba najdroższe tu jest piwo<br>4. do gulaszu można dodać np. pomidory, paprykę, marchewkę (radzę -nie krojoną ale tartą na grubej tarce), por itd.<br>5. gdyby z tego przepisu korzystali myśliwi niezbędne wydaje się dodanie kieliszka żubrówki<br>no to tyle - smacznego<br>rympal <br>Rizotto (wszystko na małym ogniu) nadesłane 20.09.2002.<br>Do głębokiego rondelka wrzucamy: posiekana cebule, boczek (mogą być nawet plastry), pokrojona paprykę (i wszystko to
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego