Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
opłucz, pokrój w kostkę i dodaj do zupy. Gotuj, ż staną się miękkie. Udekoruj natką.

Deser owocowy
(Z LODAMI I BITĄ ŚMIETANĄ)
Produkty na 4 porcje:
po 1 puszce ananasów, brzoskwiń, mandarynek i gruszek, 2 pomarańcze, 2 owoce kiwi, sok z 1/2 cytryny, 1/2 szklanki rumu, 4 kulki lodów waniliowych, bita śmietana
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Owoce z puszek osącz na sitku. Ananasy, brzoskwinie i gruszki pokrój na kawałki. Razem z mandarynkami włóż do salaterki. Wlej zalewę i sok z cytryny, wymieszaj i wstaw na godzinę do lodówki.
2. Przed podaniem owoce wyjmij z zalewy, przełóż do pucharków, skrop rumem
opłucz, pokrój w kostkę i dodaj do zupy. Gotuj, ż staną się miękkie. Udekoruj natką.<br>&lt;gap&gt;<br>Deser owocowy<br>(Z LODAMI I BITĄ ŚMIETANĄ)<br>Produkty na 4 porcje:<br>po 1 puszce ananasów, brzoskwiń, mandarynek i gruszek, 2 pomarańcze, 2 owoce kiwi, sok z 1/2 cytryny, 1/2 szklanki rumu, 4 kulki lodów waniliowych, bita śmietana<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:<br>1. Owoce z puszek osącz na sitku. Ananasy, brzoskwinie i gruszki pokrój na kawałki. Razem z mandarynkami włóż do salaterki. Wlej zalewę i sok z cytryny, wymieszaj i wstaw na godzinę do lodówki.<br>2. Przed podaniem owoce wyjmij z zalewy, przełóż do pucharków, skrop rumem
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego