Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
spożyć przed:
(podane oznaczenie jest
jednocześnie nr partii prod.)
Wyprodukowano dla
REMA 1000
przez:
"ROLA" Firma
Produkcyjno - Handlowa
ul. Obornicka 341, 60 689 Poznań
SKŁADNIKI ODŻYWCZE 100 g
Kaloryczność: 546 kcal/ 2284 kJ
Białko; 4, 2 g
Tłuszcze; 28,4 g
Węglowodany; 64,4 g
PN A 88102 ; 1998
Masa netto: 100 g
Przechowywać w suchym
i chłodnym miejscu 12 - 18o C


NOWOŚĆ
WINIARY
FIX
do spaghetti po bolońsku
250 g mięsa mielonego
mięsa
mielonego, olej, 250 ml wody.
WINIARY 3 - 4 porcje
FIX
do spaghetti po bolońsku
1 Mięso lekko podsmażyć ok. 8 minut na niewielkiej ilości oleju. 8 min
spożyć przed:<br>(podane oznaczenie jest<br>jednocześnie nr partii prod.)<br>Wyprodukowano dla<br>&lt;name type="org"&gt;REMA 1000&lt;/&gt;<br>przez:<br>&lt;name type="org"&gt;"ROLA" Firma <br>Produkcyjno - Handlowa&lt;/&gt; <br>ul. Obornicka 341, 60 689 Poznań<br>SKŁADNIKI ODŻYWCZE 100 g<br>Kaloryczność: 546 kcal/ 2284 kJ<br>Białko; 4, 2 g<br>Tłuszcze; 28,4 g<br>Węglowodany; 64,4 g<br>PN A 88102 ; 1998<br>Masa netto: 100 g<br>Przechowywać w suchym <br>i chłodnym miejscu 12 - 18o C &lt;/&gt; <br><br>&lt;div type="advert" sub="cook"&gt;<br>NOWOŚĆ<br>&lt;name type="org"&gt;WINIARY&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;FIX&lt;/&gt;<br>do spaghetti po bolońsku<br>250 g mięsa mielonego<br>&lt;gap&gt; mięsa <br>mielonego, olej, 250 ml wody.<br>&lt;name type="org"&gt;WINIARY&lt;/&gt; 3 - 4 porcje<br>&lt;name type="prod"&gt;FIX&lt;/&gt;<br>do spaghetti po bolońsku<br>1 Mięso lekko podsmażyć ok. 8 minut na niewielkiej ilości oleju. 8 min
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego