Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
bosmańskimi(dzień bez nich to dzień stracony) a reszta do lasu po chrust na ognisko. Wieczorem przy ognisku lub grillu (jak kto woli) nasze ugotowane goloneczki opiekamy tak aby stały się chrupiące. Należy zadbać jeszcze o odpowiednią ilość piwa i biesiada gotowa. Palce lizać. Gorąco polecam.
13. Podaje moj hit obiadowy. tzw "ryba po morsku"(Józek Prytek). Trzy cztery puszki ryby w oleju , pomidorach, obojętnie wlewamy do miski (wcześniej trzeba otworzyć) dodajemy pokrojonych kilkanaście (drobno) cebul i przyprawiamy jak jest czym ale bez soli jest kiepskie. Taki zestaw wystarcza na trzy kolejne posiłki dla pięcioosobowej załogi. Wszyscy zjadali to widocznie dobre
bosmańskimi(dzień bez nich to dzień stracony) a reszta do lasu po chrust na ognisko. Wieczorem przy ognisku lub grillu (jak kto woli) nasze ugotowane goloneczki opiekamy tak aby stały się chrupiące. Należy zadbać jeszcze o odpowiednią ilość piwa i biesiada gotowa. Palce lizać. Gorąco polecam. <br>13. Podaje moj hit obiadowy. tzw "ryba po morsku"(Józek Prytek). Trzy cztery puszki ryby w oleju , pomidorach, obojętnie wlewamy do miski (wcześniej trzeba otworzyć) dodajemy pokrojonych kilkanaście (drobno) cebul i przyprawiamy jak jest czym ale bez soli jest kiepskie. Taki zestaw wystarcza na trzy kolejne posiłki dla pięcioosobowej załogi. Wszyscy zjadali to widocznie dobre
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego