Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
w kostkę, paski pomidory i co tam chcecie.
Czas przygotowania 3 minuty, koszt śmieszny.
Makaron a la spagetti
Podstawowe składniki:
kilka mocno dojrzałych pomidorów,
1-2 ząbki czosnku, makaron (jakikolwiek),
ser żółty,
przyprawy.
Średniej wielkości albo duża cebula (w zależności od upodobań,
tłuszcz (olej, smalec).
Pomidory kroimy w plastry (nie obieramy ze skórki chyba, że na pokładzie płynie królowa angielska) i wrzucamy do stojącego na ogniu rondelka (ważne: nie dolewamy wody puszczą sok same) . Dodajemy trochę (około dużej łyżki) tłuszczu. Zanim się zagotują kroimy i drobno siekamy cebulę. Pomidory jeszcze się nie gotują a my już mamy posiekaną cebulkę którą wrzucamy
w kostkę, paski pomidory i co tam chcecie. <br>Czas przygotowania 3 minuty, koszt śmieszny. <br>Makaron a la spagetti<br>Podstawowe składniki:<br>kilka mocno dojrzałych pomidorów,<br>1-2 ząbki czosnku, makaron (jakikolwiek),<br>ser żółty,<br>przyprawy.<br>Średniej wielkości albo duża cebula (w zależności od upodobań,<br>tłuszcz (olej, smalec). <br>Pomidory kroimy w plastry (nie obieramy ze skórki chyba, że na pokładzie płynie królowa angielska) i wrzucamy do stojącego na ogniu rondelka (ważne: nie dolewamy wody puszczą sok same) . Dodajemy trochę (około dużej łyżki) tłuszczu. Zanim się zagotują kroimy i drobno siekamy cebulę. Pomidory jeszcze się nie gotują a my już mamy posiekaną cebulkę którą wrzucamy
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego