Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
ryż długoziarnisty. Dzięki nowoczesnej technologii tzw. parboilingu witaminy i sole
mineralne zostają przeniesione do wnętrza ziarenka i pozostają w nim nawet po łuskaniu i polerowaniu.
Ma szkliste, lekko żółtawe ziarenka, które podczas gotowania zmieniają się w apetyczną biel. Jest doskonały w smaku, delikatny i nigdy się nie klei. Szybko się przyrządza, jest wygodny, praktyczny i uniwersalny. Lekkostrawny, niskokaloryczny - polecany dla całej rodziny.
Ryż Parboiled CENOS może stanowić samodzielne danie lub służyć jako dodatek do drugich dań, zapiekanek, sałatek warzywnych i deserów owocowych. Jeżeli brak Ci pomysłów możesz go przyrządzić wg przepisu Pysznej Kuchni CENOS podanego na opakowaniu.
tradycja dobrego smaku
CENOS
ryż długoziarnisty. Dzięki nowoczesnej technologii tzw. parboilingu witaminy i sole <br> mineralne zostają przeniesione do wnętrza ziarenka i pozostają w nim nawet po łuskaniu i polerowaniu.<br>Ma szkliste, lekko żółtawe ziarenka, które podczas gotowania zmieniają się w apetyczną biel. Jest doskonały w smaku, delikatny i nigdy się nie klei. Szybko się przyrządza, jest wygodny, praktyczny i uniwersalny. Lekkostrawny, niskokaloryczny - polecany dla całej rodziny.<br>&lt;name type="prod"&gt;Ryż Parboiled&lt;/&gt; &lt;name type="org"&gt;CENOS&lt;/&gt; może stanowić samodzielne danie lub służyć jako dodatek do drugich dań, zapiekanek, sałatek warzywnych i deserów owocowych. Jeżeli brak Ci pomysłów możesz go przyrządzić wg przepisu Pysznej Kuchni &lt;name type="org"&gt;CENOS&lt;/&gt; podanego na opakowaniu.<br>tradycja dobrego smaku<br>&lt;name type="org"&gt;CENOS
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego