20 pieczarek, 20 czarnych oliwek, 1/2 szklanki oliwy z oliwek, 2 łyżki soku z cytryny, 2 łyżki octu z białego wina, 1 łyżka oregano, pieprz i sól.<br>Pomidory, paprykę, pieczarki, ogórek i ser pokroić w kostkę. Cebulę i oliwki pokroić w krążki. W dużej misce wymieszać warzywa, oliwki i ser. Z oliwy, soku z cytryny, octu i oregano sporządzić sos. Polać nim warzywa i doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać wraz ze świeżym pieczywem.<br>zupa czosnkowa <br>z <name type="prod">"Fetą"</><br>Opakowanie sera <name type="prod">Feta</> z <name type="org">Mlekovity</> 2 główki czosnku, 250 ml gęstego jogurtu, 1 kopiata łyżka mąki, 2 jaja, 1 łyżka stołowa