Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
ZM
Masa netto:
Nr partii 2
Skład: mleko, kwas cytrynowy jako
regulator kwasowości,
sól kuchenna
Zaw. tł. min. 15% Przechowywać w temp. 1 +8oC
09-200, UL. ŻEROMSKIEGO 2A, TEL (024) 275-38-81 ZN-02/ OSM Sierpc/A-14

POPULARNA
margaryna
POPULARNA
margaryna
do pieczenia, smażenia, duszenia, gotowania i smarowania pieczywa
250 g
Najlepiej spożyć przed: data drukowana poniżej lub perforowana na spodzie kostki
03.06.2003 A-K2
10:46 201556
POPULARNA
margaryna
POPULARNA
margaryna
50 g 50 g 50 g 50 g 50 g
Skład: oleje i tłuszcze, woda, substancje emulgujące
(mono- diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna),
sól kuchenna
ZM<br>Masa netto:<br>Nr partii 2<br>Skład: mleko, kwas cytrynowy jako<br>regulator kwasowości,<br>sól kuchenna<br>Zaw. tł. min. 15% Przechowywać w temp. 1 +8oC <br>09-200, UL. ŻEROMSKIEGO 2A, TEL (024) 275-38-81 ZN-02/ &lt;name type="org"&gt;OSM Sierpc&lt;/&gt;/A-14&lt;/&gt;<br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;POPULARNA <br>margaryna&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;POPULARNA <br>margaryna&lt;/&gt;<br>do pieczenia, smażenia, duszenia, gotowania i smarowania pieczywa<br>250 g<br>Najlepiej spożyć przed: data drukowana poniżej lub perforowana na spodzie kostki<br>03.06.2003 A-K2<br>10:46 201556<br>&lt;name type="prod"&gt;POPULARNA <br>margaryna&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;POPULARNA <br>margaryna&lt;/&gt;<br>50 g 50 g 50 g 50 g 50 g<br>Skład: oleje i tłuszcze, woda, substancje emulgujące <br>(mono- diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna),<br>sól kuchenna
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego