Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
ale również bardzo ładnie się piecze na patyku nad ogniskiem
kiełbaska - wiadomo
Kurczak - w folie aluminiowa i w żar ogniska (jak ziemniaki)
Ryby - na patyku, ale najlepiej na grillu.
5. Flaki zamojskie + fasolka po bretońsku(Cezary Żochowski), koniecznie w jednym garnku.
Odkrycie kulinarne poprzedniego sezonu.
6. Świetna wyżerka jest jajecznica sznurkowa(Sebastian Dobrowolski). Ugotowany makaron podsmażasz trochę na patelni z tłuszczem, dodajesz kiełbasę, boczek, cebule, dalej podsmażasz (na wyczucie), dodajesz jajka (powinny stanowić ok. 1/3 objętości potrawy lub mniej), dodajesz soli.
7. Ja preferuje fasolkę po bretońsku z makaronem(Mirek Księżyk), do smaku można dodać ketchup lub inne smakołyki prosto
ale również bardzo ładnie się piecze na patyku nad ogniskiem<br>kiełbaska - wiadomo<br>Kurczak - w folie aluminiowa i w żar ogniska (jak ziemniaki)<br>Ryby - na patyku, ale najlepiej na grillu. <br>5. Flaki zamojskie + fasolka po bretońsku(Cezary Żochowski), koniecznie w jednym garnku.<br>Odkrycie kulinarne poprzedniego sezonu. <br>6. Świetna wyżerka jest jajecznica sznurkowa(Sebastian Dobrowolski). Ugotowany makaron podsmażasz trochę na patelni z tłuszczem, dodajesz kiełbasę, boczek, cebule, dalej podsmażasz (na wyczucie), dodajesz jajka (powinny stanowić ok. 1/3 objętości potrawy lub mniej), dodajesz soli. <br>7. Ja preferuje fasolkę po bretońsku z makaronem(Mirek Księżyk), do smaku można dodać ketchup lub inne smakołyki prosto
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego