Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
ananasy. Drobno pokrój orzechy. Majonez rozetrzyj z 1/2 szklanki syropu ananasowego. Dodaj rodzynki, cukier i wymieszaj.
2. Udka umyj, osusz, usmaż na rozgrzanym tłuszczu. Posyp solą i pieprzem. Podaj z sałatką słodko-kwaśną.

Mini koreczki
(Z SERKIEM ZIOŁOWYM)
Produkty na 4 porcje:
Serek homogenizowany z ziołami, natka, 20 dag szynki konserwowej w plastrach, 20 dag sera żółtego w plastrach, łyżeczka żelatyny, oliwki faszerowane papryk
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Serek utrzyj z rozpuszczoną żelatyną.
2. Na tacy układaj warstwami żółty ser i szynkę, przekładając je serkiem homogenizowanym. Gdy serek dobrze zgęstnieje, pokrój całość w małe kostki. Ponadziewaj je na wykałaczki. Koreczki ozdób
ananasy. Drobno pokrój orzechy. Majonez rozetrzyj z 1/2 szklanki syropu ananasowego. Dodaj rodzynki, cukier i wymieszaj.<br>2. Udka umyj, osusz, usmaż na rozgrzanym tłuszczu. Posyp solą i pieprzem. Podaj z sałatką słodko-kwaśną.<br>&lt;gap&gt;<br>Mini koreczki<br>(Z SERKIEM ZIOŁOWYM)<br>Produkty na 4 porcje:<br>Serek homogenizowany z ziołami, natka, 20 dag szynki konserwowej w plastrach, 20 dag sera żółtego w plastrach, łyżeczka żelatyny, oliwki faszerowane papryk<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:<br>1. Serek utrzyj z rozpuszczoną żelatyną.<br>2. Na tacy układaj warstwami żółty ser i szynkę, przekładając je serkiem homogenizowanym. Gdy serek dobrze zgęstnieje, pokrój całość w małe kostki. Ponadziewaj je na wykałaczki. Koreczki ozdób
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego