Kiedy będzie już zupełnie zimna, posyp ją, najlepiej przez sitko, by nie było grudek, cukrem pudrem i udekoruj owocami kandyzowanymi lub posyp drobnymi kolorowymi cukiereczkami, ewentualnie startą na drobnej tarce gorzką czekoladą. Możesz ja także przybrać kleksami bitej śmietany w spreju. Przed podaniem pokrój w zgrabne porcje.<br>RADA: roladę łatwiej uda ci się zwinąć, jeśli ciasto będzie cienkie - powinno mieć około dwóch-trzech centymetrów grubości.<br><tit>DOBRE RADY</><br>ZUPA<br>KREM ZIEMNIACZANY<br><gap><br>400 g bekonu,<br>5 ziemniaków,<br>100 g śmietany,<br>2 łyżki stołowe masła, <br>3 łyżki stołowe mąki pszennej,<br>4 ząbki czosnku,<br>1-2 kostki bulionu drobiowego,<br>200 g tartego parmezanu,<br>1 średnia