wyśmienita, staropolska", "w nowoczesnej, szlachetnej interpretacji". "Duża dbałość o wykończenie" marmur, parkiet, zastaw". Można spróbować "sarniny la targosz" albo "schabu z dzika". Obsługa "rozpieszcza, to, co znika ze stołu, jest natychmiast uzupełniane".<br>CYRANO DE BERGERAC<br><gap><br>"Wykwintna restauracja francuska" w piwnicach zabytkowej kamienicy. "Chyba najelegantsza w Krakowie", "doskonali kucharze, wyśmienita piwniczka win". Można spróbować "grasicy smażonej w orzechach z kasztanami!" czy "medalionów z sarny i koniecznie deski serów francuskich". "Wyszukany wystrój wnętrz", "gobeliny na ścianach, dywany na podłogach, kredensy, stare zegary, świeczniki", "drewniane schody". Bywają tu "głowy państw, znani artyści, bogaci biznesmeni". Na parterze mieści się pianino br.<br>KREW I RÓŻA<br><gap><br>Styl