Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2002
podsmażyć na maśle. Zalać śmietanką, dodać curry, pieprz i sól.
Rybę wyjąć z wywaru. Ułożyć na półmisku. Podawać na zimno lub na ciepło z sosami.
Olśnij swoich przyjaciół!
Oto przepis na pewny sukces. Połów sukcesu to łosoś, polowa - Ty i t kartka. Zadanie nie jest trudne: filety z łososia norweskiego zawiń w plastry wędzonego boczku i usmaż n niewielkiej ilości tłuszczu. kapustę kiszoną ugotuj i dopraw tak, jak lubisz najbardziej. Filet z łososia w chrupiącym boczku podaj na kwaśnej kapuście ze smażonymi ziemniakami i cytryną lub wiejskim chlebem. Krystalicznie czyste, zimne wody Norwegii są gwarancją najwyższej jakości podanego łososia a wartości
podsmażyć na maśle. Zalać śmietanką, dodać curry, pieprz i sól.<br>Rybę wyjąć z wywaru. Ułożyć na półmisku. Podawać na zimno lub na ciepło z sosami.<br>Olśnij swoich przyjaciół!<br>Oto przepis na pewny sukces. Połów sukcesu to łosoś, polowa - Ty i t kartka. Zadanie nie jest trudne: filety z łososia norweskiego zawiń w plastry wędzonego boczku i usmaż n niewielkiej ilości tłuszczu. kapustę kiszoną ugotuj i dopraw tak, jak lubisz najbardziej. Filet z łososia w chrupiącym boczku podaj na kwaśnej kapuście ze smażonymi ziemniakami i cytryną lub wiejskim chlebem. Krystalicznie czyste, zimne wody Norwegii są gwarancją najwyższej jakości podanego łososia a wartości
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego