resztę zmiksować. Dodać śmietanę, przyprawić do smaku Warzywkiem i pieprzem. Boczek pokroić w plasterki i usmażyć na chrupiąco.<br>Zupę podawać z plasterkami podsmażonego boczku, posypaną natką pietruszki.<br>Wypełnij ten kupon i dołącz 3 kody z opakowania promocyjnego Warzywko 200g, a weźmiesz udział w losowaniu oryginalnych puszek.<br><gap> </><br><br><div type="advert" sub="food"><br><tit>DOBRE RADY</> PRZEKĄSKA<br>"PTASIE GNIAZDA"<br><gap><br>Dla 6 osób<br>Przygotowanie: 50 min 335 kcal<br>200 g mięsa drobiowego,<br>400 g ziemniaków,<br>3 średnie marchewki,<br>1 cebula,<br>3 jajka,<br>majonez do smaku,<br>sól,<br>pieprz,<br>zielenina,<br>kilka liści sałaty,<br>olej do smażenia<br>Ugotuj mięso do miękkości (najlepiej użyć filetów drobiowych albo mięsa z piersi indyka). Możesz też wykorzystać