Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
wrzucać partiami do wrzącej, osolonej wody.
* Gotować 2-3 minuty od momentu wypłynięcia. Wyjmować łyżką cedzakową.
* Kopytka podawać z obrana, pokrojona w cienkie talarki i zrumienioną na maśle cebulą, posypane drobno posiekana zieleniną.
Nasza rada
Kopytka nie będą się sklejać, jeśli do wody, w której je gotujesz, dodasz łyżkę oleju. Gotowe kopytka możesz okrasić zrumienionymi skwarkami z boczku lub polać pikantnym sosem.

Pyszności z jajek i jarzyn
Omlet, to danie lubiane chyba przez wszystkich. Jeśli nie boisz się eksperymentować w kuchni, to wymyślanie omletowych farszy będzie okazją do wykazania się talentem kulinarnym.
Zupa zacierkowa,
omlet z warzywami
* Czas przygotowania zupy 25
wrzucać partiami do wrzącej, osolonej wody.<br>* Gotować 2-3 minuty od momentu wypłynięcia. Wyjmować łyżką cedzakową.<br>* Kopytka podawać z obrana, pokrojona w cienkie talarki i zrumienioną na maśle cebulą, posypane drobno posiekana zieleniną.<br>Nasza rada<br>Kopytka nie będą się sklejać, jeśli do wody, w której je gotujesz, dodasz łyżkę oleju. Gotowe kopytka możesz okrasić zrumienionymi skwarkami z boczku lub polać pikantnym sosem.<br>&lt;page nr=15&gt;<br>&lt;tit&gt;Pyszności z jajek i jarzyn&lt;/&gt;<br>Omlet, to danie lubiane chyba przez wszystkich. Jeśli nie boisz się eksperymentować w kuchni, to wymyślanie omletowych farszy będzie okazją do wykazania się talentem kulinarnym.<br>&lt;name type="prod"&gt;Zupa zacierkowa&lt;/&gt;,<br>&lt;name type="prod"&gt;omlet z warzywami&lt;/&gt;<br>* Czas przygotowania zupy 25
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego