Typ tekstu: Rozmowa bezpośrednia
Tytuł: Rozmowa przyjaciół o jedzeniu, pracy
Rok powstania: 2002
bardzo.
To jest okropne, to jest takie wiesz jak zjełczały tłuszcz, wiesz takie skwarki z tłuszczu.
No to chodź razem podzielimy się.
Wiesz jak wygląda tak wygląda, o zaspokoiłem tylko Elkę, albo nożyczki chociaż. Naprawdę, bardzo dobrze, ale ja tego nie chcę jeść.
No zjedz
Pomożesz, pomożesz.
Nie, nie
Czemu?
Staram się
A to nie jest czerwone ty jesteś wampirem.
W ogóle, tak, trudne.
Jakie niedobre.
Ale dlaczego, ale nie pluj, proszę cię. Już mnie nie rusza
Nie ma żadnego płynu prócz, prócz tych chemikaliów.
Dzięki dwaj.
To byłoby
Bardzo pikantne tak?
Ja mam łagodne, ja nie lubię pikantnego.
Dlaczego?
Bo
bardzo.&lt;/&gt;<br>&lt;who2&gt; &lt;gap&gt; To jest okropne, to jest takie wiesz jak zjełczały tłuszcz, wiesz takie skwarki z tłuszczu.&lt;/&gt;<br>&lt;who3&gt;No to chodź razem podzielimy się.&lt;/&gt;<br>&lt;who1&gt;Wiesz jak wygląda &lt;gap&gt; tak wygląda, o zaspokoiłem &lt;gap&gt; tylko Elkę, albo nożyczki chociaż. Naprawdę, bardzo dobrze, ale ja tego nie chcę jeść.&lt;/&gt;<br>&lt;who4&gt;No zjedz &lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br>&lt;who3&gt;Pomożesz, pomożesz.&lt;/&gt;<br>&lt;who1&gt;Nie, nie &lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br>&lt;who4&gt;Czemu?&lt;/&gt;<br>&lt;who1&gt;Staram się &lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br>&lt;who3&gt;A to nie jest czerwone &lt;gap&gt; ty jesteś wampirem.&lt;/&gt;<br>&lt;who1&gt;W ogóle, tak, trudne.&lt;/&gt;<br>&lt;who2&gt;Jakie niedobre.&lt;/&gt;<br>&lt;who3&gt;Ale dlaczego, ale nie pluj, proszę cię. Już mnie nie rusza &lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br>&lt;who1&gt;Nie ma żadnego płynu prócz, prócz tych chemikaliów.&lt;/&gt;<br>&lt;who4&gt; &lt;gap&gt; Dzięki dwaj.&lt;/&gt;<br>&lt;who1&gt;To byłoby &lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br>&lt;who3&gt;Bardzo pikantne tak?&lt;/&gt;<br>&lt;who4&gt;Ja mam łagodne, ja nie lubię pikantnego.&lt;/&gt;<br>&lt;who1&gt;Dlaczego?&lt;/&gt;<br>&lt;who4&gt;Bo
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego