Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Wprost
Nr: 52
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 1997
wiedza kulinarna nie jest duża. Dzięki jego poradom nawet ci, którzy nie potrafili do tej pory ugotować jajka na twardo, mogą się stać w niedługim czasie prawdziwymi mistrzami kuchni - przekonuje Roman Frączyk, szef kuchni hotelu Holiday Inn.

Maciej Kuroń jest absolwentem The Culinary Institute of America, elitarnej szkoły kulinarnej w USA. W TVN prowadzi autorski program "Gotuj z Kuroniem". Jest zwolennikiem zdrowego żywienia i tradycyjnej kuchni, w której nie ma miejsca dla nieekologicznych kuchenek mikrofalowych. Do przygotowywania swoich "perełek" kulinarnych używa wielkiej deski zrobionej własnoręcznie z drewna pozostałego z budowy domu, a w jego ręku zawsze błyszczy przywieziony z USA specjalny
wiedza kulinarna nie jest duża. Dzięki jego poradom nawet ci, którzy nie potrafili do tej pory ugotować jajka na twardo, mogą się stać w niedługim czasie prawdziwymi mistrzami kuchni - przekonuje Roman Frączyk, szef kuchni hotelu Holiday Inn.<br><br> Maciej Kuroń jest absolwentem The Culinary Institute of America, elitarnej szkoły kulinarnej w USA. W TVN prowadzi autorski program "Gotuj z Kuroniem". Jest zwolennikiem zdrowego żywienia i tradycyjnej kuchni, w której nie ma miejsca dla nieekologicznych kuchenek mikrofalowych. Do przygotowywania swoich "perełek" kulinarnych używa wielkiej deski zrobionej własnoręcznie z drewna pozostałego z budowy domu, a w jego ręku zawsze błyszczy przywieziony z USA specjalny
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego