Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
2) Pozostawić pod przykryciem w temperaturze około 25oC na 13-16 godzin
3) Spożywać napój po wychłodzeniu go w lodówce (produkt posiada charakterystyczny smak kefiru)
4) Odlać 1/4 l gotowego produktu i dodać do następnej porcji przegotowanego mleka lub mleka UHT, powtarzając czynności wg. punktów 2,3 i 4
ZALECA SIĘ WYKONANIE 7-10 CYKLI Z JEDNEJ TOREBKI
Po tym okresie produkt może utracić właściwości prozdrowotne.
Warunki przechowywania:
Torebkę przechowywać w temperaturze od +5oC do -5oC.
Skład:
Ziarna kefiru kaukaskiego
Lactobcillus acidophilus-NCFM
Lactococcus Lactis subsp. Lactis
Lactococcus Lactis subsp. Cremoris
Lactococcus Lactis subsp. Lactis var. Diacetylactis Lactoza Farm.
Najlepiej spożyć
2) Pozostawić pod przykryciem w temperaturze około 25oC na 13-16 godzin<br>3) Spożywać napój po wychłodzeniu go w lodówce (produkt posiada charakterystyczny smak kefiru)<br>4) Odlać 1/4 l gotowego produktu i dodać do następnej porcji przegotowanego mleka lub mleka UHT, powtarzając czynności wg. punktów 2,3 i 4<br>ZALECA SIĘ WYKONANIE 7-10 CYKLI Z JEDNEJ TOREBKI<br>Po tym okresie produkt może utracić właściwości prozdrowotne.<br>Warunki przechowywania:<br>Torebkę przechowywać w temperaturze od +5oC do -5oC.<br>Skład:<br>Ziarna kefiru kaukaskiego<br>Lactobcillus acidophilus-NCFM<br>Lactococcus Lactis subsp. Lactis<br>Lactococcus Lactis subsp. Cremoris<br>Lactococcus Lactis subsp. Lactis var. Diacetylactis Lactoza Farm.<br>Najlepiej spożyć
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego