Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
wysokogatunkowe plony.
Tamtejsi plantatorzy opanowali i z sukcesem wdrożyli unikalny system obróbki herbaty zielonej oparty o metodę CTC CRUSHING TEARING CURLING stosowany dotychczas wyłącznie dla herbat czarnych.
Przetworzona w ten sposób herbata zielona zapewnia wysokodajny surowiec
dający łagodny napar zachowujący moc leczniczą.
Silne działanie neutralizujące zawdzięcza obecnym w niej taninom.
Zaś obecność sapaniny redukuje komórki tłuszczu znajdujące się we krwi. Katechiny redukują poziom cholesterolu całkowitego podnosząc poziom cholesterolu HDL co obniża ciśnienie tętnicze.
Kompilacja wymienionych związków zapewnia zielonej herbacie HAI-KU właściwości antymutagenne i przeciw utleniające co spowalnia proces starzenia.
W jej skład wchodzą alkaloidy: teofilina, teobromina, związki purynowe, lecytyna, kumaryny
wysokogatunkowe plony.<br>Tamtejsi plantatorzy opanowali i z sukcesem wdrożyli unikalny system obróbki herbaty zielonej oparty o metodę CTC CRUSHING TEARING CURLING stosowany dotychczas wyłącznie dla herbat czarnych.<br>Przetworzona w ten sposób herbata zielona zapewnia wysokodajny surowiec<br>dający łagodny napar zachowujący moc leczniczą.<br>Silne działanie neutralizujące zawdzięcza obecnym w niej taninom.<br>Zaś obecność sapaniny redukuje komórki tłuszczu znajdujące się we krwi. Katechiny redukują poziom cholesterolu całkowitego podnosząc poziom cholesterolu HDL co obniża ciśnienie tętnicze.<br>Kompilacja wymienionych związków zapewnia zielonej herbacie &lt;name type="prod"&gt;HAI-KU&lt;/&gt; właściwości antymutagenne i przeciw utleniające co spowalnia proces starzenia.<br>W jej skład wchodzą alkaloidy: teofilina, teobromina, związki purynowe, lecytyna, kumaryny
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego