Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: katalog handlowy
Rok: 2000
sprawny transport
Wyjątkowo dokładnie kontrolujemy jakość, świeżość oraz temperaturę mięsa.
W tej działalności nie uznajemy żadnych kompromisów, walory mięsa - smak, soczystość i delikatność - muszą być w pełni zachowane.
Nasi specjalnie wyszkoleni fachowcy odpowiednio porcjują mięso, po czym - w ciągu 24 godzin - trafia ono na półki.

W hipermarkecie oferujemy wyjątkowo obszerny asortyment mięsa.
Wszystkie produkty są bardzo świeże, ponieważ każdego dnia przyjmujemy nową dostawę.
Nasze mięso od momentu uboju poddane jest specjalnemu procesowi chłodzenia.
Stale kontrolujemy sprawność urządzeń chłodniczych, dzięki czemu zawsze i w pełni spełniają one rygorystyczne wymogi higieny.
Cały proces uboju, przewozu oraz porcjowania mięsa nadzorują wysokiej klasy specjaliści.
Wszystkie
sprawny transport&lt;/&gt;<br>Wyjątkowo dokładnie kontrolujemy jakość, świeżość oraz temperaturę mięsa.<br>W tej działalności nie uznajemy żadnych kompromisów, walory mięsa - smak, soczystość i delikatność - muszą być w pełni zachowane.<br>Nasi specjalnie wyszkoleni fachowcy odpowiednio porcjują mięso, po czym - w ciągu 24 godzin - trafia ono na półki.<br><br>W hipermarkecie oferujemy wyjątkowo obszerny asortyment mięsa.<br>Wszystkie produkty są bardzo świeże, ponieważ każdego dnia przyjmujemy nową dostawę.<br>Nasze mięso od momentu uboju poddane jest specjalnemu procesowi chłodzenia.<br>Stale kontrolujemy sprawność urządzeń chłodniczych, dzięki czemu zawsze i w pełni spełniają one rygorystyczne wymogi higieny.<br>Cały proces uboju, przewozu oraz porcjowania mięsa nadzorują wysokiej klasy specjaliści.<br>Wszystkie
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego