1 Zawartość torebki dokładnie rozprowadzić w 300 ml zimnej wody.<br>2 Mieszając doprowadzić do wrzenia.<br>3 Gotować na małym ogniu przez 5 minut, często mieszając. 5 min.<br>Wyśmienicie smakuje z:<br>pieczenią wolową, roladami, pieczenią rzymską.<br>Średnia wartość odżywcza<br>w 100 ml produktu po przyrządzeniu<br>wartość energetyczna 36 kcal 151 kJ <br>białko 0, 8 g<br>węglowodany 6, 3 g<br>tłuszcze 0, 8 g <br>Składniki: maltodekstryna, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna parowana, substancja zagęszczająca (E1422), sól, tłuszcz roślinny, preparat smakowy, substancja wzmacniająca smak i zapach ( E621), ekstrakt drożdżowy, koncentrat pomidorowy susz., cukier, mąka ryżowa, warzywa susz., identyczny barwnik (E150c), naturalne aromaty, pieprz czarny, regulator