Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
mrożonymi wiśniami truskawkami bądź malinami orz kleksami bitej śmietany. Możesz również posypać babeczki wiórkami czekoladowymi i mielonymi orzechami włoskimi i do każdej włożyć po kilka rodzynek.
RADA: krem do babeczek możesz również przygotować z gotowanego mleka skondensowanego oraz suszonych moreli i orzechów.


ZUPA
CHARCZO Z JESIOTRA

Rybę dokładnie opłucz pod bieżącą wodą i wraz z kręgosłupem, głową i ogonem zalej wodą i postaw na ogniu. Kiedy bulion zacznie się gotować, dodaj do niego startą na grubej tarce włoszczyznę i przyprawy. Gotuj do miękkości, doprawiając solą i pieprzem do smaku. Wyjmij rybę z wywaru, usuń ości, głowę i grzbiet, mięso podziel na
mrożonymi wiśniami truskawkami bądź malinami orz kleksami bitej śmietany. Możesz również posypać babeczki wiórkami czekoladowymi i mielonymi orzechami włoskimi i do każdej włożyć po kilka rodzynek.<br>RADA: krem do babeczek możesz również przygotować z gotowanego mleka skondensowanego oraz suszonych moreli i orzechów.<br>&lt;gap&gt;<br><br>&lt;tit&gt;ZUPA&lt;/&gt;<br>&lt;tit&gt;CHARCZO Z JESIOTRA&lt;/&gt;<br>&lt;gap&gt; <br>Rybę dokładnie opłucz pod bieżącą wodą i wraz z kręgosłupem, głową i ogonem zalej wodą i postaw na ogniu. Kiedy bulion zacznie się gotować, dodaj do niego startą na grubej tarce włoszczyznę i przyprawy. Gotuj do miękkości, doprawiając solą i pieprzem do smaku. Wyjmij rybę z wywaru, usuń ości, głowę i grzbiet, mięso podziel na
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego