Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
25 saszetek
Herbata Ekspresowa
Safari to herbata, pochodząca z plantacji Afryki Środkowej, położonych pomiędzy Kilimandżaro a Mount Kenya. Dzięki specyficznym warunkom klimatycznym ma głęboki czerwonomahoniowy kolor oraz niepowtarzalny, intensywny smak, dla którego często nazywana jest "Esencja Afryki". Smak prawdziwej afrykańskiej przygody znajdą także Państwo w herbatach Yagra i Twiga.
...to bogactwo aromatów Dla mnie w herbacie najważniejszy jest aromat.
Kiedy potrzebuję spokoju, odprężenia, stosuję herbacianą aromaterapię.
Orzeźwiający zapach bergamotu napełnia cały mój dom.

AstraKAWA & HERBATA
Mieszanka delikatnych
EARL GREY
herbat chińskich
Herbata ekspresowa
20 saszetek
Zaparz choćby jedną filiżankę, a orzeźwiający zapach chińskiej herbaty zroszonej naturalnym olejkiem bergamotowym napełni cały dom
25 saszetek<br>Herbata Ekspresowa<br>&lt;name type="prod"&gt;Safari&lt;/&gt; to herbata, pochodząca z plantacji Afryki Środkowej, położonych pomiędzy Kilimandżaro a Mount Kenya. Dzięki specyficznym warunkom klimatycznym ma głęboki czerwonomahoniowy kolor oraz niepowtarzalny, intensywny smak, dla którego często nazywana jest "Esencja Afryki". Smak prawdziwej afrykańskiej przygody znajdą także Państwo w herbatach &lt;name type="prod"&gt;Yagra&lt;/&gt; i &lt;name type="prod"&gt;Twiga&lt;/&gt;.<br>...to bogactwo aromatów Dla mnie w herbacie najważniejszy jest aromat.<br>Kiedy potrzebuję spokoju, odprężenia, stosuję herbacianą aromaterapię.<br>Orzeźwiający zapach bergamotu napełnia cały mój dom.<br><br>&lt;name type="org"&gt;Astra&lt;/&gt;KAWA &amp; HERBATA <br>Mieszanka delikatnych <br>&lt;name type="prod"&gt;EARL GREY&lt;/&gt;<br>herbat chińskich<br>Herbata ekspresowa<br>20 saszetek<br>Zaparz choćby jedną filiżankę, a orzeźwiający zapach chińskiej herbaty zroszonej naturalnym olejkiem bergamotowym napełni cały dom
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego