Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy farmaceutyczne
Rok: 2003
stanowiąca jeden z produktów w procesie rafinacji - jest właśnie tym co najcenniejsze. Trzcina cukrowa to piękna, wysoka na 4-6 metrów roślina o długim nawet 2 letnim okresie wegetacji, rosnąca na różnych kontynentach w klimacie tropikalnym. Otrzymywanego z niej ekstraktu nie należy mylić ze znaną nam w Polsce melasa z buraka cukrowego. Melasie z buraka brakuje nie tylko przyjemnego smaku i zapachu ale także właściwości leczniczych. Ma także inny skład. Ekstrakt z trzciny cukrowej nazwał Scott "CZARNYM CUDEM PRZYRODY" i pod taką nazwą handlową sprzedajemy ten produkt w wielu krajach.
W końcu XX wieku zbadano dokładnie właściwości tego ekstraktu. Teraz już
stanowiąca jeden z produktów w procesie rafinacji - jest właśnie tym co najcenniejsze. Trzcina cukrowa to piękna, wysoka na 4-6 metrów roślina o długim nawet 2 letnim okresie wegetacji, rosnąca na różnych kontynentach w klimacie tropikalnym. Otrzymywanego z niej ekstraktu nie należy mylić ze znaną nam w Polsce melasa z buraka cukrowego. Melasie z buraka brakuje nie tylko przyjemnego smaku i zapachu ale także właściwości leczniczych. Ma także inny skład. Ekstrakt z trzciny cukrowej nazwał Scott "CZARNYM CUDEM PRZYRODY" i pod taką nazwą handlową sprzedajemy ten produkt w wielu krajach.<br>W końcu XX wieku zbadano dokładnie właściwości tego ekstraktu. Teraz już
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego