Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Cosmopolitan
Nr: 9
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 1999
dwie trzecie ilości witaminy C, ale ugotowany brokuł jest nadal dobrym jej źródłem.
Możesz go podawać na zimno, np. do sałatek lub na gorąco. Smaczne są również same brokuły podane na dietetyczny obiad.
Składniki odżywcze w porcji 60 g ugotowanych brokułów.
• wartość energetyczna 45 kJ
• tłuszcze 0
cholesterol 0
• wapń 46 mg
• węglowodany 1 g

Twoje ciało absorbuje o 60% więcej tłuszczów po zjedzeniu posiłku zawierającego dużo cukru.





cosmozdrowie


Badaj się sama!
Piękne, jędrne, a przede wszystkim zdrowe piersi są marzeniem każdej z nas. Jednak rak piersi stanowi coraz większe zagrożenie dla kobiet.
Naukowcy uważają, że
dwie trzecie ilości witaminy C, ale ugotowany brokuł jest nadal dobrym jej źródłem. <br>Możesz go podawać na zimno, np. do sałatek lub na gorąco. Smaczne są również same brokuły podane na dietetyczny obiad. <br>Składniki odżywcze w porcji 60 g ugotowanych brokułów.<br>&#149; wartość energetyczna 45 kJ<br>&#149; tłuszcze 0<br>&#149; cholesterol 0<br>&#149; wapń 46 mg<br>&#149; węglowodany 1 g<br><br>Twoje ciało absorbuje o 60% więcej tłuszczów po zjedzeniu posiłku zawierającego dużo cukru.&lt;/&gt;<br><br><br><br>&lt;page nr=44&gt;<br><br>&lt;div type="art"&gt;&lt;tit&gt;cosmozdrowie&lt;/&gt;<br><br><br>&lt;tit&gt;Badaj się sama!&lt;/&gt;<br>Piękne, jędrne, a przede wszystkim zdrowe piersi są marzeniem każdej z nas. Jednak rak piersi stanowi coraz większe zagrożenie dla kobiet. <br>Naukowcy uważają, że
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego