Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
flawonidy (rutynę), kwasy wielofenolowe, kwasy organiczne, związki aminowe, olejki eteryczne, garbniki, sole mineralne do 90%, związki napotne trójpektyny ( w tym kwas ursolowy)
BEZ

ZASTOSOWANIE:
Dolegliwości górnych dróg oddechowych zatoki, alergie, katar sienny
Oczyszczanie organizmu z toksyn
odchudzanie (przyspiesz przemianę materii)
przeziębienia, grypa, infekcje wirusowe (działa napotnie i wykrztuśnie)
Obniża poziom cholesterolu



Wydanie świąteczne

real

Kaczka z jabłkami
Składniki:

Sposób przyrządzania:
Na 2 godziny przed pieczeniem kaczkę opłukać, natrzeć solą, majerankiem i rozmarynem. Jabłka podzielić na cząstki, wybrać gniazda i włożyć do kaczki. Tuszkę zszyć lub spić. Kaczkę włożyć do brytfanny, skropić wodą. Rozgrzać piekarnik do 200oC, wstawić kaczkę. Po pół godzinie
flawonidy (rutynę), kwasy wielofenolowe, kwasy organiczne, związki aminowe, olejki eteryczne, garbniki, sole mineralne do 90%, związki napotne trójpektyny ( w tym kwas ursolowy)<br>BEZ <br>&lt;gap&gt;<br>ZASTOSOWANIE:<br>Dolegliwości górnych dróg oddechowych zatoki, alergie, katar sienny<br>Oczyszczanie organizmu z toksyn<br>odchudzanie (przyspiesz przemianę materii)<br>przeziębienia, grypa, infekcje wirusowe (działa napotnie i wykrztuśnie)<br>Obniża poziom cholesterolu<br>&lt;gap&gt;&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>Wydanie świąteczne<br>&lt;gap&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;real&lt;/&gt;<br>&lt;gap&gt;<br>Kaczka z jabłkami<br>Składniki:<br>&lt;gap&gt;<br>Sposób przyrządzania:<br>Na 2 godziny przed pieczeniem kaczkę opłukać, natrzeć solą, majerankiem i rozmarynem. Jabłka podzielić na cząstki, wybrać gniazda i włożyć do kaczki. Tuszkę zszyć lub spić. Kaczkę włożyć do brytfanny, skropić wodą. Rozgrzać piekarnik do 200oC, wstawić kaczkę. Po pół godzinie
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego