i opłukaną, pokrojoną w cienkie paski kapustę, majonez. Wymieszaj i przypraw do smaku solą oraz pieprzem.<br>2. Przed podaniem udekoruj sałatkę plasterkami rzodkiewek, natką pietruszki i kleksami majonezu.<br><gap><br>Ciastka z owocami<br>(Z SEREM I GALARETKĄ OWOCOWĄ)<br>Produkty na 20 porcji:<br>26 dag masła, 1 i 1/2 szklanki cukru, 30 dag mąki, 5 łyżek mleka, 5 jajek, 1/2 proszku do pieczenia, 25 dag kremówki, 2 łyżki żelatyny, sok z cytryny, 1 kg twarogu, galaretka, 2 kg owoców mieszanych<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:<br>1. Masło, 1 szklankę cukru, jajka, mąkę, mleko i proszek do pieczenia wyrób. Piecz 20 min w temperaturze 200oC.<br>2