Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy żywności
Rok: 1997
751-20-29, 751-33-44, Fax: (0-22) 751-37-87
Korporacja "CAFESCO"
Koordynator: "ESO" Biuro Obsługi Eksportu
www.eso.com.pl


KTÓRA KAWA JEST NAJLEPSZA?
Aby odpowiedzieć na to pytanie należy ustalić od czego zależy jakość kawy. Kawy znajdujące się na rynku to w przeważającej części czyste robusty (do czego zmusza producentów konkurencja) lub mieszanki robusty i arabiki. Cały wysiłek producentów idzie w kierunku uzyskania z możliwie najtańszych mieszanek surowca jak najlepszych rezultatów. Nikt nie podaje składu mieszanek, daty zbiorów kawy zielonej, daty palenia. Braki jakości nadrabiane są agresywną reklamą, zwłaszcza telewizyjną.
TYMCZASEM
Jakość kawy określają trzy podstawowe parametry:
jakość
751-20-29, 751-33-44, Fax: (0-22) 751-37-87<br>Korporacja "CAFESCO"<br>Koordynator: "ESO" Biuro Obsługi Eksportu<br>www.eso.com.pl<br><br>&lt;page nr=2&gt;<br>&lt;tit&gt;KTÓRA KAWA JEST NAJLEPSZA?&lt;/&gt;<br>Aby odpowiedzieć na to pytanie należy ustalić od czego zależy jakość kawy. Kawy znajdujące się na rynku to w przeważającej części czyste robusty (do czego zmusza producentów konkurencja) lub mieszanki robusty i arabiki. Cały wysiłek producentów idzie w kierunku uzyskania z możliwie najtańszych mieszanek surowca jak najlepszych rezultatów. Nikt nie podaje składu mieszanek, daty zbiorów kawy zielonej, daty palenia. Braki jakości nadrabiane są agresywną reklamą, zwłaszcza telewizyjną.<br>&lt;tit&gt;TYMCZASEM&lt;/&gt;<br>Jakość kawy określają trzy podstawowe parametry:<br>jakość
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego