Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2002
na półmisku. Podawać na zimno lub na ciepło z sosami.
Olśnij swoich przyjaciół!
Oto przepis na pewny sukces. Połów sukcesu to łosoś, polowa - Ty i t kartka. Zadanie nie jest trudne: filety z łososia norweskiego zawiń w plastry wędzonego boczku i usmaż n niewielkiej ilości tłuszczu. kapustę kiszoną ugotuj i dopraw tak, jak lubisz najbardziej. Filet z łososia w chrupiącym boczku podaj na kwaśnej kapuście ze smażonymi ziemniakami i cytryną lub wiejskim chlebem. Krystalicznie czyste, zimne wody Norwegii są gwarancją najwyższej jakości podanego łososia a wartości odżywcze, zawartość kwasów Omega 3 oraz bogactwo witamin A, D i B12, czynią z niego
na półmisku. Podawać na zimno lub na ciepło z sosami.<br>Olśnij swoich przyjaciół!<br>Oto przepis na pewny sukces. Połów sukcesu to łosoś, polowa - Ty i t kartka. Zadanie nie jest trudne: filety z łososia norweskiego zawiń w plastry wędzonego boczku i usmaż n niewielkiej ilości tłuszczu. kapustę kiszoną ugotuj i dopraw tak, jak lubisz najbardziej. Filet z łososia w chrupiącym boczku podaj na kwaśnej kapuście ze smażonymi ziemniakami i cytryną lub wiejskim chlebem. Krystalicznie czyste, zimne wody Norwegii są gwarancją najwyższej jakości podanego łososia a wartości odżywcze, zawartość kwasów Omega 3 oraz bogactwo witamin A, D i B12, czynią z niego
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego