Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Wprost
Nr: 52
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 1997
przemawiają do widzów, których wiedza kulinarna nie jest duża. Dzięki jego poradom nawet ci, którzy nie potrafili do tej pory ugotować jajka na twardo, mogą się stać w niedługim czasie prawdziwymi mistrzami kuchni - przekonuje Roman Frączyk, szef kuchni hotelu Holiday Inn.

Maciej Kuroń jest absolwentem The Culinary Institute of America, elitarnej szkoły kulinarnej w USA. W TVN prowadzi autorski program "Gotuj z Kuroniem". Jest zwolennikiem zdrowego żywienia i tradycyjnej kuchni, w której nie ma miejsca dla nieekologicznych kuchenek mikrofalowych. Do przygotowywania swoich "perełek" kulinarnych używa wielkiej deski zrobionej własnoręcznie z drewna pozostałego z budowy domu, a w jego ręku zawsze błyszczy
przemawiają do widzów, których wiedza kulinarna nie jest duża. Dzięki jego poradom nawet ci, którzy nie potrafili do tej pory ugotować jajka na twardo, mogą się stać w niedługim czasie prawdziwymi mistrzami kuchni - przekonuje Roman Frączyk, szef kuchni hotelu Holiday Inn.<br><br> Maciej Kuroń jest absolwentem The Culinary Institute of America, elitarnej szkoły kulinarnej w USA. W TVN prowadzi autorski program "Gotuj z Kuroniem". Jest zwolennikiem zdrowego żywienia i tradycyjnej kuchni, w której nie ma miejsca dla nieekologicznych kuchenek mikrofalowych. Do przygotowywania swoich "perełek" kulinarnych używa wielkiej deski zrobionej własnoręcznie z drewna pozostałego z budowy domu, a w jego ręku zawsze błyszczy
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego