Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
WINIARY
SERWIS KONSUMENTA
pomaga radzi proponuje
0 - 800 161 666
ul. Łódzka 149 - 153, 62 - 800 Kalisz
www.winiary.pl
WINIARY to zarejestrowany znak towarowy


WINIARY
ŻELATYNA SPOŻYWCZA WIEPRZOWA
50 g
TU OTWIERAĆ
WINIARY
ŻELATYNA SPOŻYWCZA WIEPRZOWA
Zastosowanie: Żelatynę można stosować do przyrządzania potraw mięsnych potraw mięsnych i rybnych w galarecie oraz deserów. Sposób przyrządzania: Rozpuścić 6 - 8 łyżeczek żelatyny w 1 litrze zimnej wody. Po 30 minutach wymieszać i zagotować.
Jajka w galarecie
3 jajka ugotowane na twardo
4 łyżki Żelatyny Spożywczej Winiary
1 kostka bulionu warzywnego Winiary (10 g)
natka pietruszki, szczypiorek
1 mała czerwona papryka
Żelatynę rozpuścić w
WINIARY&lt;/&gt;<br>SERWIS KONSUMENTA<br>pomaga radzi proponuje<br> 0 - 800 161 666<br>ul. Łódzka 149 - 153, 62 - 800 Kalisz<br>www.winiary.pl<br>&lt;name type="org"&gt;WINIARY&lt;/&gt; to zarejestrowany znak towarowy&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;WINIARY&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;ŻELATYNA SPOŻYWCZA WIEPRZOWA&lt;/&gt;<br>50 g<br>TU OTWIERAĆ<br>&lt;name type="org"&gt;WINIARY&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;ŻELATYNA SPOŻYWCZA WIEPRZOWA&lt;/&gt;<br>Zastosowanie: Żelatynę można stosować do przyrządzania potraw mięsnych potraw mięsnych i rybnych w galarecie oraz deserów. Sposób przyrządzania: Rozpuścić 6 - 8 łyżeczek żelatyny w 1 litrze zimnej wody. Po 30 minutach wymieszać i zagotować. <br>Jajka w galarecie<br>3 jajka ugotowane na twardo<br>4 łyżki &lt;name type="prod"&gt;Żelatyny Spożywczej Winiary&lt;/&gt;<br>1 kostka bulionu warzywnego &lt;name type="org"&gt;Winiary&lt;/&gt; (10 g)<br>natka pietruszki, szczypiorek<br>1 mała czerwona papryka<br>Żelatynę rozpuścić w
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego