Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
plastrem szynki, a potem przekrój w poprzek na pół. Jaj pokrój w plasterki. Rozmroź warzyw meksykańskie, osusz je i posyp solą i pieprzem.
Do metalowej miski wlej nieco galarety i odstaw ją do stężenia. Następnie ułóż na galarecie połówki pomidora i roladki z szynki i szparagów. Miskę napełnij do połowy galaretą i odstaw, by ponownie zastygła.
Gdy galareta zastygnie, brzegi naczynia wyłóż plastrami jaja, na środku umieść rozmrożone warzyw. Zalej wszystko galaretą i odstaw na 2 godz. do stężenia. Na koniec galaretę wyłóż n półmisek i udekoruj.
RADA: by niezjedzona galareta zachowała świeżość, przechowuj ją w lodówce w specjalnym pojemniku bez
plastrem szynki, a potem przekrój w poprzek na pół. Jaj pokrój w plasterki. Rozmroź warzyw meksykańskie, osusz je i posyp solą i pieprzem.<br>Do metalowej miski wlej nieco galarety i odstaw ją do stężenia. Następnie ułóż na galarecie połówki pomidora i roladki z szynki i szparagów. Miskę napełnij do połowy galaretą i odstaw, by ponownie zastygła.<br>Gdy galareta zastygnie, brzegi naczynia wyłóż plastrami jaja, na środku umieść rozmrożone warzyw. Zalej wszystko galaretą i odstaw na 2 godz. do stężenia. Na koniec galaretę wyłóż n półmisek i udekoruj.<br>RADA: by niezjedzona galareta zachowała świeżość, przechowuj ją w lodówce w specjalnym pojemniku bez
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego