Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
najważniejsze żeby boczek był ja najniżej żeby się stopił i posłużył za tłuszczyk do smażenia Każdą warstwę ziemniaków sypać, pieprzem, papryka i Soła Jak już braknie garnka to przykryć (można ubić bo i tak się zmniejszy ilość), gotować aż te ziemniaki na wierzchu będą Ok, co jakiś czas złapać za garnek i potrzepać obcy się lekko wymieszało w środku (ale pierwszy raz jak już będzie dobrze podpieczone). Zjeść i ... zrobić druga porcje. Jest ekstra, można dąć inne rzeczy. Nie dawajcie papryki, ogórków ani pomidorów bo totalnie nic z nich nie zostaje poza wstrętna skórką
4. Polecam Flaczki, ale koniecznie Zamojskie.(Adam
najważniejsze żeby boczek był ja najniżej żeby się stopił i posłużył za tłuszczyk do smażenia Każdą warstwę ziemniaków sypać, pieprzem, papryka i Soła Jak już braknie garnka to przykryć (można ubić bo i tak się zmniejszy ilość), gotować aż te ziemniaki na wierzchu będą Ok, co jakiś czas złapać za garnek i potrzepać obcy się lekko wymieszało w środku (ale pierwszy raz jak już będzie dobrze podpieczone). Zjeść i ... zrobić druga porcje. Jest ekstra, można dąć inne rzeczy. Nie dawajcie papryki, ogórków ani pomidorów bo totalnie nic z nich nie zostaje poza wstrętna skórką <br>4. Polecam Flaczki, ale koniecznie Zamojskie.(Adam
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego