cukrem na prze. Żelatynę namoczyć w 4 łyżkach wody. Połączyć z roztopioną w kąpieli wodnej białą czekoladą, twarożkiem, sokiem z cytryny. Wymieszać z bitą śmietaną.<br>Blaty nasączyć likierem. Tort przełożyć kremem i udekorować. Wstawić na 5 godzin do lodówki. Przybrać rulonikami i wiórkami utartymi z białej czekolady.<br>Kruche ciasteczka<br>Cynamonowe gwiazdki<br><gap><br>Ciasto<br>300 g mielonych migdałów, 2-3 łyżki mielonych biszkoptów, 2 białka, ok. 250 g cukru, skórka z 1/2 cytryny, łyżeczka cynamonu, szczypta mielonych goździków<br>Lukier<br>białko, 125 g cukru pudru<br>Białka ubić z cukrem na sztywną pianę, 3 łyżki piany odłożyć. Do pozostałej dodać migdały, skórkę cytrynową, cynamon