Szynkowa drobiowa<br><gap> </><br><div type="advert" sub="food"><br><tit>DOBRE RADY</><br>PRZEKĄSKA<br>ROLADKI Z KABACZKA<br><gap><br>Dla 6 osób, Przygotowanie: 20 min, 255 kcal<br>1 średni kabaczek,<br>150 g dowolnego żółtego sera,<br>3-4 ząbki czosnku,<br>2 łyżki stołowe majonezu light,<br>2 łyżki stołowe śmietany,<br>natka pietruszki,<br>koperek,<br>sól, <br>pieprz do smaku,<br>olej do smarowania naczynia<br>dokładnie umytego kabaczka (jeśli jest młody i m delikatną skórkę, nie obieraj go) przekrój wzdłuż na pół, a następnie ostrożnie pokrój wzdłuż w plastry o grubości około 1 centymetra. Posyp je solą i pieprzem i z obu stron podsmaż każdy plaster na mocno rozgrzanym oleju. Żółty ser (najlepiej pikantny) zetrzyj n tarce z