Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Szynkowa drobiowa


DOBRE RADY
PRZEKĄSKA
ROLADKI Z KABACZKA

Dla 6 osób, Przygotowanie: 20 min, 255 kcal
1 średni kabaczek,
150 g dowolnego żółtego sera,
3-4 ząbki czosnku,
2 łyżki stołowe majonezu light,
2 łyżki stołowe śmietany,
natka pietruszki,
koperek,
sól,
pieprz do smaku,
olej do smarowania naczynia
dokładnie umytego kabaczka (jeśli jest młody i m delikatną skórkę, nie obieraj go) przekrój wzdłuż na pół, a następnie ostrożnie pokrój wzdłuż w plastry o grubości około 1 centymetra. Posyp je solą i pieprzem i z obu stron podsmaż każdy plaster na mocno rozgrzanym oleju. Żółty ser (najlepiej pikantny) zetrzyj n tarce z
Szynkowa drobiowa<br>&lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;tit&gt;DOBRE RADY&lt;/&gt;<br>PRZEKĄSKA<br>ROLADKI Z KABACZKA<br>&lt;gap&gt;<br>Dla 6 osób, Przygotowanie: 20 min, 255 kcal<br>1 średni kabaczek,<br>150 g dowolnego żółtego sera,<br>3-4 ząbki czosnku,<br>2 łyżki stołowe majonezu light,<br>2 łyżki stołowe śmietany,<br>natka pietruszki,<br>koperek,<br>sól, <br>pieprz do smaku,<br>olej do smarowania naczynia<br>dokładnie umytego kabaczka (jeśli jest młody i m delikatną skórkę, nie obieraj go) przekrój wzdłuż na pół, a następnie ostrożnie pokrój wzdłuż w plastry o grubości około 1 centymetra. Posyp je solą i pieprzem i z obu stron podsmaż każdy plaster na mocno rozgrzanym oleju. Żółty ser (najlepiej pikantny) zetrzyj n tarce z
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego