kawiorem i koperkiem.<br><gap><br>W południe:<br>Z SZYNKĄ I AWOKADO<br>SKŁADNIKI NA 4 PORCJE:<br>4 kromki pieczywa <name type="org">Wasa</> lekkiego żytniego, twarożek, 1 awokado, szynka, bazylia<br>PRZYGOTOWANIE:<br>Pieczywo posmarować twarożkiem. Ułożyć pokrojone w plasterki awokado, szynkę (można dodać odrobinę kawioru) i ozdobić bazylią.<br><gap><br>Z FETĄ I OLIWKAMI<br>SKŁADNIKI NA 4 PORCJE:<br>4 kromki pieczywa chrupkiego <name type="org">Wasa</> z sezamem, 100 g sera feta, czarne oliwki, mięta i świeżo mielony czarny pieprz<br>przygotowanie:<br>Na kanapkach ułożyć ser feta, ozdobić połówkami czarnych oliwek i listkami mięty, posypać pieprzem.<br><gap><br>Wieczorem:<br>Z POMIDOREM I JAJKIEM<br>SKŁADNIKI NA 4 PORCJE:<br>4 kromki pieczywa chrupkiego <name type="org">Wasa</> 3 zboża, jajka ugotowane