i gotować. Odcedzić, odstawić, pozostawić ciepłe. Pokroić wołowinę na 48 plastrów po 40 g (około 3 mm grubości). Każda porcja: 3 liście cykorii, 2 plastry wołowiny, zwinięte i 60 g warzyw. Polać 3 łyżkami ciepłego sosu. Wstążki warzyw: umieścić pokrojone warzywa w naczyniu z zimną wodą, przykryć i włożyć do lodówki na 1 do 4 godzin, aż warzywa uformują wstążki. Osuszyć, przykryć i zamrozić.<br><gap> </><br><br><div type="advert" sub="food"><br><name type="org">Swedeponic</><br>Kolendra<br>Stosowanie<br>Świeże listki kolendry są doskonałym dodatkiem do zup, sosów i dań kuchni azjatyckiej. Dojrzałe owoce są przyprawą stosowaną do konserwowania mięsa, papryki, kapusty.<br>Pochodzenie i walory<br>Pochodzi z rejonów śródziemnomorskich. Poprawi trawienie, pobudza apetyt