cząstki, zdjąć błonkę. Każdą cząstkę pokroić na plasterki. Sok, który wypłynął w czasie krojenia, zlać do miseczki, dodać olej, sól, pieprz i cukier do smaku. Ubić na jednolity sos. Ryż, pomarańcze, migdały, rodzynki, groszek, kurczaka i koperek włożyć do salaterki, wymieszać. Zalać sosem, jeszcze raz delikatnie wymieszać. Można wstawić do lodówki na około 1 godzinę.<br>Masa netto: 360 g<br>4 woreczki do gotowania 90 g<br>Ryż długoziarnisty odznacza się wyśmienitą jakością. Po ugotowaniu w woreczkach zachowuje wysokie walory odżywcze i smakowe. Średnia zawartość składników w 100 g produktu.<br>Białko <br>Węglowodany<br>Tłuszcze <br>Sole mineralne<br><gap><br>Ryż produkt na cztery pory roku.<br><gap> </><br><br><div type="advert" sub="food"><br><intro>Moc tradycji