Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2002
pokroić i podsmażyć na maśle. Zalać śmietanką, dodać curry, pieprz i sól.
Rybę wyjąć z wywaru. Ułożyć na półmisku. Podawać na zimno lub na ciepło z sosami.
Olśnij swoich przyjaciół!
Oto przepis na pewny sukces. Połów sukcesu to łosoś, polowa - Ty i t kartka. Zadanie nie jest trudne: filety z łososia norweskiego zawiń w plastry wędzonego boczku i usmaż n niewielkiej ilości tłuszczu. kapustę kiszoną ugotuj i dopraw tak, jak lubisz najbardziej. Filet z łososia w chrupiącym boczku podaj na kwaśnej kapuście ze smażonymi ziemniakami i cytryną lub wiejskim chlebem. Krystalicznie czyste, zimne wody Norwegii są gwarancją najwyższej jakości podanego łososia
pokroić i podsmażyć na maśle. Zalać śmietanką, dodać curry, pieprz i sól.<br>Rybę wyjąć z wywaru. Ułożyć na półmisku. Podawać na zimno lub na ciepło z sosami.<br>Olśnij swoich przyjaciół!<br>Oto przepis na pewny sukces. Połów sukcesu to łosoś, polowa - Ty i t kartka. Zadanie nie jest trudne: filety z łososia norweskiego zawiń w plastry wędzonego boczku i usmaż n niewielkiej ilości tłuszczu. kapustę kiszoną ugotuj i dopraw tak, jak lubisz najbardziej. Filet z łososia w chrupiącym boczku podaj na kwaśnej kapuście ze smażonymi ziemniakami i cytryną lub wiejskim chlebem. Krystalicznie czyste, zimne wody Norwegii są gwarancją najwyższej jakości podanego łososia
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego