Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
zrobiliśmy ale myślę, że także z makaronem, ziemniakami nawet ryżem (sprawdźcie, sam jestem ciekaw)
3. koszt (tradycyjnie) jest bardzo niski, chyba najdroższe tu jest piwo
4. do gulaszu można dodać np. pomidory, paprykę, marchewkę (radzę -nie krojoną ale tartą na grubej tarce), por itd.
5. gdyby z tego przepisu korzystali myśliwi niezbędne wydaje się dodanie kieliszka żubrówki
no to tyle - smacznego
rympal
Rizotto (wszystko na małym ogniu) nadesłane 20.09.2002.
Do głębokiego rondelka wrzucamy: posiekana cebule, boczek (mogą być nawet plastry), pokrojona paprykę (i wszystko to co macie pod ręką: kawałki mięsa, resztki konserwy turystycznej - kiełbasy nie polecam bo ma
zrobiliśmy ale myślę, że także z makaronem, ziemniakami nawet ryżem (sprawdźcie, sam jestem ciekaw)<br>3. koszt (tradycyjnie) jest bardzo niski, chyba najdroższe tu jest piwo<br>4. do gulaszu można dodać np. pomidory, paprykę, marchewkę (radzę -nie krojoną ale tartą na grubej tarce), por itd.<br>5. gdyby z tego przepisu korzystali myśliwi niezbędne wydaje się dodanie kieliszka żubrówki<br>no to tyle - smacznego<br>rympal <br>Rizotto (wszystko na małym ogniu) nadesłane 20.09.2002.<br>Do głębokiego rondelka wrzucamy: posiekana cebule, boczek (mogą być nawet plastry), pokrojona paprykę (i wszystko to co macie pod ręką: kawałki mięsa, resztki konserwy turystycznej - kiełbasy nie polecam bo ma
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego