Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Krokiety smaż na mocno rozgrzanym oleju, aż nabiorą złotego koloru.
Usmażone krokiety wyłóż na półmisek udekorowany liśćmi sałaty i posyp drobno posiekaną zieleniną. Podawaj jako samodzielne danie na obiad lub kolację. Krokiety doskonale smakkują z surówką z sezonowych warzyw.
RADA: chcąc wzbogacić smak farszu mięsnego, możesz dodać do niego ugotowane na twardo, drobno posiekane jajka
Krokiety smaż na mocno rozgrzanym oleju, aż nabiorą złotego koloru.<br>Usmażone krokiety wyłóż na półmisek udekorowany liśćmi sałaty i posyp drobno posiekaną zieleniną. Podawaj jako samodzielne danie na obiad lub kolację. Krokiety doskonale smakkują z surówką z sezonowych warzyw.<br>RADA: chcąc wzbogacić smak farszu mięsnego, możesz dodać do niego ugotowane na twardo, drobno posiekane jajka
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego