Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
piekarniku, w temperaturze 200°C przez 25-30 minut.
Ryba w porach
Składniki:
Zupa krem z porów Knorr
350 g filetów rybnych
1-2 sztuki porów
100 g żółtego sera
4 łyżki masła
1 łyżeczka Delikatu do ryb
1 szklanka wody (250 ml)
włącz piekarnik na 180°C - niech się nagrzewa.
Filety oprósz Delikatem KNORR i usmaż na 2-3 łyżkach masła, na reszcie masła usmaż umyte i pokrajane w krążki pory. Rybę ułóż w żaroodpornym naczyniu, obkładając podduszonym na maśle porem. Całość zalej rozpuszczona w 250 ml wody zupa krem z porów KNORR, a następnie posyp startym żółtym serem.
Zapiekaj
piekarniku, w temperaturze 200°C przez 25-30 minut.<br>Ryba w porach<br>Składniki:<br>Zupa krem z porów &lt;name type="org"&gt;Knorr&lt;/&gt;<br>350 g filetów rybnych<br>1-2 sztuki porów<br>100 g żółtego sera<br>4 łyżki masła<br>1 łyżeczka &lt;name type="prod"&gt;Delikatu&lt;/&gt; do ryb<br>1 szklanka wody (250 ml)<br>włącz piekarnik na 180°C - niech się nagrzewa.<br>Filety oprósz &lt;name type="prod"&gt;Delikatem&lt;/&gt; &lt;name type="org"&gt;KNORR&lt;/&gt; i usmaż na 2-3 łyżkach masła, na reszcie masła usmaż umyte i pokrajane w krążki pory. Rybę ułóż w żaroodpornym naczyniu, obkładając podduszonym na maśle porem. Całość zalej rozpuszczona w 250 ml wody zupa krem z porów &lt;name type="org"&gt;KNORR&lt;/&gt;, a następnie posyp startym żółtym serem.<br>Zapiekaj
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego